Over mij

Hi!

Ik ben Schiavone. Een 20-jarige, nieuwsgierige dromer die niets minder wil dan het leven begrijpen. Ik ben sinds erg jonge leeftijd al op zoek naar wat er precies bij mij past en weet zeker dat muziek maken en verhalen vertellen de motor zijn waarop mijn ziel, geest, hart en persoon drijven.

Zo heb ik een grote passie voor zingen en sinds de laatste jaren ook voor spoken word. Ik begon met schrijven, omdat ik zo heel goed mijn gevoelens kwijt kon. Dingen die in mijn hoofd geen naam hadden, kregen dit op papier wel. Het zorgde voor verlichting, nuancering, begrip voor wie en wat ik was en nog zoveel meer.

Door spoken word heb ik geleerd hoe je een tekst meer kracht kan geven als je het met een ander deelt. Ook vond ik het een erg mooie manier van verhalen vertellen, omdat ik het kon combineren met zang. Spoken word is grenzeloos.

In de levensfase waar ik nu in zit, ben ik vooral aan het proberen om al mijn ambities met elkaar te combineren en er een creatief feestje van te maken.

Mijn debuut bundel bij Uitgeverij Pepper Books komt in het voorjaar van 2019 uit. Klik hier om daar meer over te lezen.